VELKOMMEN
TIL MARS NORGE

Visit the Nordics Site

BÆREKRAFT
I NORDEN

Både i vår egen drift og dypt nede i vår forsyningskjede står bærekraft helt sentralt når vi fortsetter å skape vekst vi kan være stolte av.De globale truslene vi stå overfor — fra klimaendringer til ressursmangel — påvirker oss alle. Akkurat som deg, ønsker vi å bygge en planet som er sunn og fremgangsrik. Men først må vi bygge en bærekraftig virksomhet. Vi investerer i fornybar energi, forbedrer betingelsene i våre forsyningskjeder og sier fra om klimaendring.

Les mer

MARS NORDICS
NYHETSREDAKSJON


Se siste nytt fra Mars Nordics

Les mer

OM MARS

For 100 år siden startet en ung mann ved navn Frank C. Mars å lage godterier hjemme på kjøkkenet sitt i Tacoma, Washington, USA. Med denne enkle begynnelsen utviklet sønnen hans Forrest Mars til å bli det etablerte konsernet det er i dag. Først skapte han MILKY WAY® sammen med sin far, og deretter utvidet han virksomheten i utlandet og gjennom diversifisering med nye kategorier som hundemat, kattemat og pleieprodukter for kjæledyr.

Les mer

VÅRE MERKEVARER
I NORDEN

Mars eier noen av verdens mest populære merkevarer. Hver dag gir de glede og tilfredsstillelse til mange hundre millioner mennesker og dyr over hele verden.Våre merkevarer er en av våre viktigste måter for å samspille med folk. Vi tar denne muligheten og dette ansvaret på det største alvor og gjør det vi kan for å sikre at våre merkevarer ikke brukes på måter som har negativ innvirkning på samfunnet eller miljøet.

Les mer

MARS NORDICS
KARRIERE

Hos Mars har vi stor tro på at alt vi gjør kan bety mer. Og det er grunnen til at vi har som mål å utgjøre en forskjell for mennesker og planeten vi bor på gjennom måten vi arbeider på. dette gjør vi i tråd med våre verdier som har fulgt oss i årtier - ved å sette våre fem prinsipper ut i livet.Og fordi vi er en virksomhet som handler om mye mer enn ren profitt, ser vi etter medarbeidere som ønsker å at mulighetene de får hos oss skal bety mer.

Les mer
Cookie Settings