Karriere
Circle Image

MARS Nordics KARRIERE

LA OSS JOBBE SAMMEN

Medarbeidere, ikke ansatte

Hos Mars har vi stor tro på at alt vi gjør kan bety mer. Og det er grunnen til at vi har som mål å utgjøre en forskjell for mennesker og planeten vi bor på gjennom måten vi arbeider på. dette gjør vi i tråd med våre verdier som har fulgt oss i årtier - ved å sette våre fem prinsipper ut i livet.

Og fordi vi er en virksomhet som handler om mye mer enn ren profitt, ser vi etter medarbeidere som ønsker å at mulighetene de får hos oss skal bety mer. Mer for dem selv og deres egen karriere, og samtidig mer for menneskene og lokalsamfunnene jobben deres berører.

VIDEO OM DET Å JOBBE I MARS >>

Hvorfor Mars?

En unik virksomhet med en unik historie?

Alle virksomheter er forskjellige. Men vi liker å tro at vi er litt mer annerledes enn de fleste. For som en av verdens ledende privateide virksomheter, står vi usedvanlig fritt når det gjelder hvordan vi ønsker å drive vår virksomhet. Det gjør at vi kan drive vår virksomhet på en slags frittenkende måte, og det innebærer at vår kultur er åpen og samarbeidsorientert. Vi gjør det enkelt for flinke personer å lage fantastiske produkter. Men vi gjør mer enn det. Det du vil oppleve hos oss er å få tildelt ansvar, mange muligheter og muligheten til å gjøre ting bedre for andre underveis. Å få alt du gjør til å bety noe mer. Det er sånn vi alltid har jobbet.

Alt for å sørge for at jobben din betyr mer

Uansett hvor i organisasjonen du begynner å jobbe, er vi overbevist om at du vil oppleve jobben som utfordrende og interessant. Du vil få de verktøyene du trenger for å gjøre en god jobb, og du vil ha de best mulige menneskene ved din side til å hjelpe deg til å lykkes. Du kan se frem til kontinuerlige muligheter for å lære og for å utvikle deg. I tillegg til å finne bedre måter å gjøre ting på i dg enn vi gjorde i går, vil du også få være med på å bygge en mer opplyst virksomhet og være en pådriver for bærekraft. Og alt dette er bra for karrieren din.

Du står fritt til å flytte grenser

Å jobbe hos oss handler aldri bare om en enkelt person, ett enkelt prosjekt eller en enkelt merkevare. Det handler om å gripe fatt i alt som er innen rekkevidde for deg in Mars og bruke det til å oppnå felles, langsiktige goder. Det handler om å ha ideer. Og idealer. Være forberedt på å risikere å gjøre feil, fordi muligheten til suksess betyr at vi alle sammen får det bedre.

Det er nettopp den blandingen av integritet og ambisjoner som gjør mars til et helt spesielt arbeidssted. Og er årsaken til at det å jobbe her er mye, mye mer enn bare en jobb. Bli kjent med merkevarene våre.

Hva vi er på jakt etter:

 • Mars er bygget opp som en "menneskeorientert organisasjon", og det er en av åre største styrker.
 • Vi trenger medarbeidere som ønsker å jobbe i vår unike atmosfære, som ønsker å gjøre suksess i vår unike kultur, medarbeidere som deler våre verdier og ambisjoner.
 • I Mars ansetter vi talentfulle mennesker som motiveres av å yte sitt beste og belønningen dette gir. Vi vil at våre medarbeidere skal yte sitt beste i en kultur som gir en bedre balanse mellom sinn, kropp og sjel.
 • Når vi rekrutterer nye medarbeidere, er vi åpne om hvem vi er og hva vi forventer: mot til å endre status quo og nyte friheten med ansvarlighet.

Store merkevarer. Store muligheter.

SNICKERS®, M&M'S® , UNCLE BEN'S®, WHISKAS®… Med mange velkjente, storselgende merkevarer, ville det vært enkelt for oss å lene oss tilbake og la produktene vise vei. Men det er ikke oss. Vi er en virksomhet som lever av ideer. Vi har kommet dit vi er i dag gjennom å tenke annerledes. Tenke større. Tenke fremover.

Dyktige, erfarne medarbeidere

Hvem er det som lykkes i Mars? Finne det typiske Mars-kvaliteter? Hva er de, i så fall? Naturligvis er det enkelte områder som krever spesielle egenskaper og kvalifikasjoner.

Våre medarbeidere kan kjennetegnes på følgende måte:

 • Folk som aktivt er på søking etter nye måter å få ting til å skje på
 • Folk som ønsker å fortsette å lære og utvikle seg
 • Folk som tør å ta beslutninger

Til gjengjeld vil du få et arbeidsmiljø så godt som uten grenser. Vi støtter din utvikling, gir det spennende utfordringer og tilbyr deg flere karrieremuligheter. Har du det som skal til for å ta initiativ, har du en lidenskap du ønsker å forsterke og mot til å utforske nye veier basert på våre fem prinsipper for å fatte etisk riktig og ansvarlige beslutninger? Da vil du føle hjemme hos oss!

Uansett hvor din reise hos Mars tar deg, vil du ha tilgang til en fantastisk støttende struktur og vil ha stor nytte av den åpne og fleksible atmosfæren. Takket være den ansvarlige måten frihetene forvaltes på i Mars, noe du uten tvil vil få oppleve, sammen med virksomhetens tro på deg, vil du få mulighet til å styre din egen utvikling og samtidig få drømmene dine til å gå i oppfyllelse. Hos Mars får du sjansen til å lage din egen suksesshistorie.

Og alt dette i tråd med mottoet: Frihet krever mot. Vi vi ha de modige.

Studenter

Vi har tro på talent

Hos Mars har vi stor tro på å utvikle talent fra et tidlig stadium. Faktum er at mange av våre toppledere begynte hos oss som studenter og har utviklet seg sammen med oss. I den forstand danner de fundamentet i kulturen i Mars og har bidratt til å forme Mars til det vi er i dag. Dette er dessuten en av årsakene til at mange av våre enheter har lange tradisjoner med å opprette og drifte utviklingsprogrammer for studenter som regnes som "best i klassen" innen sine respektive markeder. Selv der hvor vi ikke har egne studentprogrammer, bruker vi mye tid og ressurser på å sikre at nyutdannede får en smidig overgang til virksomheten vår og sørger for at de vokser og utvikler seg i eget tempo.

Jobb + studier = sant

Vi ansetter studenthjelpere som jobber halvtid hos oss samtidig med studiene. Det betyr at de ved siden av studiene får mulighet til å prøve ut i praksis det de lærer på universitetet, og samtidig får de innblikk i arbeidslivet og hvordan vi jobber i Mars. Dette er ofte en god mulighet til å få en heltidsjobb i Mars. Til sist styrte de sitt eget prosjekt: de fikk det til å skje. Det er et partnerskap som har vist seg å være veldig vellykket. Og dette kan du få oppleve også. Med flere fantastiske utviklingsmuligheter å velge blant, få jobbe med verdenskjente merkevarer og en imponerende gruppe kolleger ved din side, er det ingen grenser for hva du kan oppnå. Ta en liten rundtur hos oss. Hvis du liker det du ser, og du har det som kreves, kan du snart skrive ditt eget kapittel i Mars' suksesshistorie.

Dette sier våre studenter om oss:

"Som nyankommet student på arbeidsplassen hadde jeg ikke spesielt høye forventninger – spesielt ikke når hører av venner at alt de gjør på jobben er å servere kaffe. Da er det ekstra givende at du faktisk blir et medlem det settes pris på av teamet i Mars og at jobben du gjør faktisk gjør en forskjell i virkelighetens verden"

Virksomhetsområder du kan jobbe innen i Norden:

 • Markedsføring: produktledelse, koordinering av pressestoff, kommunikasjon med forbrukere
 • Salg: kontor- og feltvirksomhet, kundestyring, markedsføring mot grossister/forhandlere, salgskampanjer
 • Kategoristyring: plassering, kunnskap om kategori, innkjøper og forbruker, markedsanalyse
 • Human Resources: personaltjenester, organisering og utvikling av medarbeidere, medarbeidersystemer, lønn og godtgjørelser
 • Konsernkommunikasjon: pr, internkommunikasjon, medierelasjoner, sponsing
 • Kommersielt: Indirekte innkjøp til generelle tjenester, salgs- og markedsføring-tjenester og logistikk som blant annet kjøp av reiser og media.
 • Logistikk: innkjøp av logistikk, markedsføringslogistikk, produksjonsplanlegging, kundeservice, frakt og forsendelser, eksport
 • Økonomi: investeringsplanlegging, finansiering, regnskap, planlegging, markedsundersøkelser

Virksomhetsområder andre steder:

 • Forskning og utvikling: produktutvikling, teknologiutvikling, emballasjeutvikling, kvalitetssikring, forbrukertester, kjæledyrsenter
 • Produksjon: produksjon med flere skift, kvalitetsinformasjon, hygiene og miljø, produksjonsorganisering, prosjektledelse, vedlikehold

Lærlingeprogram

Mars tilbyr flere internasjonale studentprogrammer samt et nytt multimarked lærlingeprogram. Med multimarked mener vi de stedene som jobber med alle Mars' tre produktlinjer under samme tak.

Opp gjennom årene har studentene hos Mars utrettet ganske utrolige ting. Alt fra å lansere merkevarer og bygge opp produksjonslinjer, til å påvirke vekststrategier og utvikle relasjoner verdt milliarder av kroner. Vi har naturligvis hjulpet dem med all den støtten, friheten og ansvaret de trengte (noe vi er velkjente for).


One of the many reasons that Mars was included in the Great Place to Work® Best Multinationals list is that pet owners can bring their furry friends with them to the office.


Cookie Settings