Om Mars Norge
Circle Image

OM MARS

VÅR HISTORIE

For 100 år siden startet en ung mann ved navn Frank C. Mars å lage godterier hjemme på kjøkkenet sitt i Tacoma, Washington, USA. Med denne enkle begynnelsen utviklet sønnen hans Forrest Mars til å bli det etablerte konsernet det er i dag. Først skapte han MILKY WAY® sammen med sin far, og deretter utvidet han virksomheten i utlandet og gjennom diversifisering med nye kategorier som hundemat, kattemat og pleieprodukter for kjæledyr.

Mars lager mye mer enn bare sjokolade. Våre seks forskjellige forretningsområder har bidratt til at vi når ut til milliarder av forbrukere og selger for mer enn $35 milliarder på verdensbasis.

I dag består Mars-familien av 100 000 medarbeidere i 78 land rundt om i verden. Selv gjennom denne kraftige veksten har vi klart å forbli en privat, familieeid bedrift med dedikerte medarbeidere som er forent og styres av De Fem Prinsippene.

Om Mars Norge

Forretningsenheten Mars Nordics er en del av vår globale organisasjon, har over 270 medarbeidere og hovedkontor i København. Enheten Mars Nordics ble etablert i 2012 da Mars Finland ble slått sammen med Mars Scandinavia.

Masterfoods Scandinavia ble etablert så langt tilbake som i 1962. Kontoret i Norge ble startet i 1973. Førti år senere, i 2002, flyttet Mars Denmark og Mars Sweden inn i felles kontorer i Ørestad i København, og sammenslåing ble komplett i 2006 da Mars' salgskontor i Stockholm ble lagt ned. Mars Finland ble etablert i 1980, den gang kjent som Master Foods Oy. I mai 2006 ble Wrigley Scandinavia en del av Mars med sitt godterisortiment.

Ved vårt hovedkontor i København jobber vi blant annet med markedsføring, økonomi, logistikk, HR, konsernrelaterte saker for hele Norden samt salg i Sverige og Danmark. Vi har salgskontorer i Oslo og Helsinki. Mars Sweden har kontor i Stockholm. Alle våre nordiske selskaper er aktive inne tre forskjellige kategorier: Godteri, kjæledyrpleie samt hunde- og kattemat.

Mars er et verdidrevet konsern. Mars' fem prinsipper fungerer som vårt kompass for hvordan vi opptrer og hvordan vi arbeider i Mars. Våre medarbeidere jobber etter Mars' fem prinsipper hver eneste dag for å utgjøre en forskjell for menneskeheten og planeten vi bor på gjennom måten vi arbeider på. Mars Nordics utgjør en forskjell for mennesker, kjæledyr og planeten og støtter organisasjoner for hjemløse, kjæledyr og kakaobønder i Vest-Afrika.

De fem prinsippene i Mars

Våre fe prinsipper er synonymt med Mars og har vært veiledende for Mars' medarbeidere gjennom mesteparten av vår historie. Hver eneste dag anstrenger vi oss for å leve opp til våre prinsipper gjennom jobben vi gjør og gjennom relasjonene vi har til våre forbrukere, kunder, forretningspartnere, lokalsamfunn og hverandre.

Hver eneste dag anstrenger vi oss for å leve opp til våre prinsipper gjennom jobben vi gjør og gjennom relasjonene vi har til våre forbrukere, kunder, forretningspartnere, lokalsamfunn og hverandre.

LES MER>>


Our 80,000 Associates experience a global workplace that has no walls, no borders, no limits on what’s possible and a culture that affords uncommon freedom, responsibility and ownership of work.


Cookie Settings