Mars Food
Circle Image

MARS FOOD

VÅR VIRKSOMHET OG VÅR MERKEVAREFAMILIE

Hovedkontoret ligger i Brussel, Belgia, og vi har tatt målet av oss til å produsere bedre mat i dag og en bedre verden i morgen. Vi bestreber oss på å gjøre hverdagsmåltider sunnere, enklere, rimeligere og med bedre smak, samt å betjene flere lokalsamfunn på en ansvarlig måte. Vi har mer enn 2000 medarbeidere fordelt på 11 produksjonsanlegg. Våre 12 ledende matvaremerker selges i mer enn 28 land og består blant annet av en merkevare som omsetter for er enn en milliard dollar, UNCLE BEN’S®, som har vært på markedet i mer enn 70 år.
EXPLORE MARS FOOD BRANDS

Select a brand to learn more and visit their site.

Dolmio

DOLMIO® er lidenskapelig opptatt av mat. Siden begynnelsen i 1986 har vi forstått at måltider som familie og venner nyter sammen er skattede øyeblikk. Derfor bruker vi bare ingredienser av aller beste kvalitet i våre pastasauser for å sikre best smak og kvalitet.

Se våre lokale merkevaresider >>

Miracoli

Mirácoli
Navnet MIRÁCOLI® er italiensk for "mirakel". Våre suksessfulle Mirácoli®-sett har vært på det danske markedet i mange år og er et resultat av vår unike originale italienske oppskrift. Produktet fåes i Danmark.

Uncle Bens

Har gjort ris lettvint og godt i mer enn 50 år.
Fra UNCLE BEN'S® tradisjonelle langkornede ris til lettvint Boil-In-Bag-ris og med et utvalg av nydelige etniske sauser er noe hele familien vil elske. UNCLE BEN'S® produkter er enkle å tilberede og kan være en del av et smakfullt og balansert måltid.

Se våre lokale merkevaresider >>


Our Mars Food ambition: One billion more healthy meals shared on dinner tables around the world.


Cookie Settings