Mars Petcare
Circle Image

MARS PETCARE

A BETTER WORLD FOR PETS™

Som ledene i verden innen fôr og pleie for kjæledyr, bidrar vi til at millioner av kjæledyr har det bedre ved å sørge for god ernæring og god helse, lage fôr som dyrene elsker og knytter dem nærmere til eierne sine. Mars Petcare har hovedkontor i Belgia, men har mer enn 45 000 medarbeidere fordelt på 50 land. I dag er Mars Petcare en av verdens ledende aktører innen fôr og pleie for kjæledyr, og står bak følgende topp merkevarer: PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, BANFIELD® Pet Hospital, CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES, Eukanuba, IAMS, Waltham, BLUEPEARL® og PET PARTNERS.
Our Petcare Brands

Select a brand to learn more and visit their site.

Cesar

CESAR® byr på smakfulle og sunne oppskrifter laget med de beste ingrediensene. Gi en som er glad i deg våre sunne og gode måltider og vis at kjærligheten er gjensidig.

Dreamies

Dreamies

DREAMIES® er en serie med godbiter for katter som katten din vil elske: små, sprø biter som herlige og uimotståelig myke i midten. Skjem bort katten din og la den oppdage alle våre forskjellige varianter.

pedigree

Pedigree

Vi mener at alle hunder skal få godt, næringsrikt fôr og ha et kjærlig hjem. Dette er de to vitkgiste tingene vi forsøker å oppnå hver enste dag i PEDIGREE®. Alle våre produkter er fylt med vår innsats, lidenskap og kjærlighet for hunder. Vi håper at du også merker forskjellen, for vi er sikre på at hunden din gjør det.

Se våre lokale merkevaresider >>

sheba

Sheba

SHEBA® har aldri vært en merkevare for hvem som helst. Det er snarere et eksklusivt merke som er forbeholdt de som har en sterk indre tilknytning til katten sin. Det som for noen kan fremstå som overdrevent, eller til og med som dekadanse, er i virkeligheten bare en oppfyllelse av noe hjertet begjærer: endelig finnes det en kattemat som man kan skjemme bort sine kjære med hver eneste dag.

Se våre lokale merkevaresider >>

whiskas

Whiskas

Nurture their Nature.
Hvis du ønsker at katten din skal være sunn og glad, finnes det ikke noe bedre valg enn WHISKAS®. Våre oppskrifter er nøye fremstilt med de beste ingrediensene: Og ikke bare smaker det godt, det inneholder alt katten din naturlig har behov for.

Se våre lokale merkevaresider >>

Frolic

Frolic

Det uimotståelige fôret hunden din aldri vil få nok av.

KITEKAT

KITEKAT® er sunn kattemat med de viktigste næringsstoffene og vitaminene som sørger for at katten er sunn og frisk og nyter et aktivt liv.

PERFECT FIT

PERFECT FIT er spesielt utviklet for å imøtekomme katters individuelle behov. PERFECT FIT er skreddersydd til kattenes spesielle behov, og byr på riktig ernæringsmessig blanding for å hente ut det beste i enhver katt.

Se våre lokale merkevaresider >>


At Mars Petcare, we always put pets’ needs first.


Cookie Settings