Wrigley
Circle Image

WRIGLEY

VÅR VIRKSOMHET OG VÅR MERKEVAREFAMILIE

Wrigley har hovedkontor i Chicago, Illinois, og er en velrenommert leder innen godteribransjen med et bredt produktsortiment bestående av tyggegummi, peppermyntedrops samt harde tyggepastiller. Bedriften har virksomheter i over 50 land og distribuerer sine verdenskjente merkevarer i 180 land. Wrigley sysselsetter ca. 17 000 medarbeider globalt og er en del av konsernet Mars, Incorporated. Fem av Wrigleys merkevarer — Wrigley's Spearmint®, Juicy Fruit®, Altoids®, Life Savers® og Doublemint® — har historikk som strekker seg mer enn 100 år tilbake i tid.
EXPLORE WRIGLEY BRANDS

Select a brand to learn more and visit their site.

Extra

Uansett hva du spiser og drikker, så vil EXTRA® tyggegummi hjelpe deg med å rense tennene og gi deg frisk pust. Den er kjent for sin fantastiske, lengevarende smak, og den fåes i et utvalg av flere forskjellige smaker.

Hubba Bubba

HUBBA BUBBA® tilbyr kjempegod tyggegummi i skrikende farger og spennende former.

Skittles

Skittles® er et utvalg av herlige godbiter med fargerikt sukkertøyskall som fansen har nytt i mange tiår. Få en smak av The Rainbow®.

AIRWAVES®

Når du trenger an “piff av noe sterkere”, vil AIRWAVES® gi deg en skikkelig intens og unik opplevelse med sin kraftige mentolsmak.


Wrigley has delighted consumers with fun, innovative, high-quality products for more than 100 years.


Cookie Settings