Vårt bidrag
Circle Image

VÅRT BIDRAG FOR MENNESKER OG PLANETEN VI BOR PÅ

Hos Mars mener vi at det er vårt ansvar å bidra til å skape en trygg, sunn, bærekraftig verden for våre medarbeidere og de samfunnene vi operer i.

PRINSIPPER SOM ETTERLEVES

De fem prinsippene er hvem vi er — de viser, farger og krydrer alt vi gjør her. Hvert år viser vi deg noen av tiltakene vi har iverksatt for å føre virksomheten vår nærmere en bærekraftig fremtid.

EN UTSTRAKT HÅND

Noe av det som gjør Mars til en så vennlig og velkommen virksomhet er vår satsing på å skape positive endringer på de stedene våre kontorer og fabrikker ligger. Vi samarbeider med våre naboer og lokalsamfunnene rundt oss for å bygge en bedre verden, og vi starter med oss selv og våre omgivelser.

MARKEDSFØRINGSPRINSIPPER

Vi har så mange forskjellige merkevarer som vi har lyst til å dele med deg. Allsidigheten i disse merkevarene gir oss en god plattform for å nå ut til å samspille me forbukere over hele verden. Like viktig er det at vi kommuniserer om våre merkevarer på en ansvarlig måte.

MARS NORDICS HISTORIE

Hva gjør vi globalt?


Mars Associates work with our communities to help shelters across the U.S. find loving homes for pets. We’re committed to making a better world for pets!


Cookie Settings